Skip to main content

Ελβετική τεχνογνωσία επιδερμικής περιποίησης για υγιές, νεανικό δέρμα

Από το 2000, η Skincode είναι πρωτοπόρος στην ελβετική δερματολογική έρευνα και τα "clean-concept" προϊόντα ομορφιάς

Η πιο εξελιγμένη ιατρική & δερματολογική έρευνα, τα καλύτερα βιολογικά συστατικά και φυτικά εκχυλίσματα, στην πιο αγνή μορφή τους, αποτελούν τη βάση της κάθε φόρμουλας της Skincode.

Οι επιστημονικά προηγμένες φόρμουλες της Skincode αναπτύχθηκαν ειδικά για να συνεισφέρουν στη διατήρηση της υγείας, της ομορφιάς και της νεανικής όψης της επιδερμίδας.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ

Η εταιρία ιδρύθηκε στην Ελβετία το 1998 από τη βασιλική οικογένεια των Massalsky.

Η κληρονομιά της Skincode ανάγεται στην πρωτοποριακή ελβετική έρευνα στον τομέα της ιατρικής και της δερματολογικής κοσμητολογίας πάνω στις κυτταρικές θεραπείες αντιγήρανσης.

Μέχρι σήμερα, όλα τα προϊόντα αναπτύσσονται στην Ελβετία.

Η ομάδα της Skincode συνεργάζεται με την Έδρα Δερματολογίας του Πανεπιστημίου της Ζυρίχης, καθώς και με παγκοσμίως αναγνωρισμένους Ελβετούς δερματολόγους, ειδικούς σε πρωτοπόρα συστατικά και εργαστηριακές δοκιμές, αναφορικά με την εφαρμογή των πιο πρόσφατων επιστημονικών ερευνών.

MEDICAL-GRADE ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Switzerland

Η φροντίδα για την ομορφιά και την ευεξία του ευαίσθητου δέρματος είναι το κύριο μέλημά μας στη Skincode.

Ως ηγέτες στην ελβετική δερματολογική έρευνα, προσπαθούμε να αναπτύξουμε φόρμουλες υψηλής απόδοσης, ιατρικής ποιότητας, οι οποίες όχι μόνο επιφέρουν ορατά αποτελέσματα αλλά και εξασφαλίζουν εξαιρετικά υψηλή ανοχή του δέρματος, άρα βελτιωμένη ασφάλεια

Τα προϊόντα μας αντικατοπτρίζουν την βασική μας αξία ότι η πολυτελής περιποίηση της επιδερμίδας πρέπει να είναι καθαρή και να προσφέρει τίμια αποτελέσματα, χωρίς να επιβαρύνει το δέρμα

OUR PRODUCTS ARE ALWAYS

 • 100% VEGAN
 • SWISS MADE
 • DERMATOLOGIST TESTED
 • FOR SENSITIVE SKIN
 • PARABEN FREE
 • MINERAL OIL FREE

  Ελβετικά πρότυπα παραγωγής
  Ασφάλεια & Αγνότητα

  Όλα τα προϊόντα μας παρασκευάζονται σύμφωνα με τα υψηλότερα βιομηχανικά πρότυπα και τους πολύ αυστηρούς Ευρωπαϊκούς κανονισμούς για τα καλλυντικά που απαγορεύουν περισσότερες από 1300 ουσίες σε καλλυντικά προϊόντα.

  Επιπλέον, έχουμε τη δική μας αυστηρή μαύρη λίστα συστατικών που πιστεύουμε ότι δεν πρέπει να περιλαμβάνονται σε ένα καθαρό, απαλό προϊόν περιποίησης, έτσι αποκλείουμε οποιαδήποτε συστατικά θεωρούμε επιβλαβή ή αμφισβητήσιμα όπως:
  Αλουμίνιο, Ζωικά παράγωγα, BHA / BHT, Βουτοξυαιθανόλη, Μαύρος άνθρακας, Πίσσα από άνθρακα, Φορμαλδεΰδη / Παράγοντες απελευθέρωσης φορμαλδεΰδης, Υδροκινόνη, Μόλυβδος / Οξεικός μόλυβδος, Υδράργυρος / Ενώσεις Υδράργυρου (Thimerisol), Methyl, Cellosolve, Microsolvelu-Mincrosolvels, Υγρή Παραφίνη, OGM, Οξυβενζόνη, Parabens, Βαζελίνη, Φθαλικές ενώσεις, Προπυλενογλυκόλη, Ρεζορκινόλη, Σιλικόνη D4 / D5, Θειικά άλατα (SLS / SLES), Στυρόλιο, Τάλκ, Τολουόλιο, Τριαιθανολαμίνη, Τρικλοκαρβάνη, Τρικλοζάνη.


  SWISS CLEAN BEAUTY BRAND

  Κάθε βάζο, μπουκάλι και σωληνάριο περιέχει μια προσεκτική επιλογή ισχυρών, καθαρών συστατικών περιποίησης δέρματος που λειτουργούν σε τέλεια συνέργεια για να παρέχουν μεταμορφωτικά αποτελέσματα περιποίησης, που μπορείτε να δείτε και να αισθανθείτε.

  Ακολουθούμε την ίδια προσέγγιση για τις συσκευασίες μας όπως και στις συνθέσεις μας: δίνοντας προτεραιότητα στην ασφάλεια και τη διαφάνεια. Από την αειφόρο προμήθεια συστατικών έως τα περιβαλλοντικά προτιμώμενα υλικά συσκευασίας, σταδικά ενισχύουμε περαιτέρω τη δέσμευσή μας για την "Καθαρή Ομορφιά" περιορίζοντας τη σπατάλη πλαστικών και εισάγοντας 100% ανακυκλώσιμες συσκευασίες για όλα τα προϊόντα.

  Η Skincode προσφέρει 3 βασικες σειρές προϊόντων

  • Essentials: βασική σειρά για όλες τις ηλικίες
  • Exclusive: συσφικτικά προϊόντα για τις ανάγκες της ώριμης επιδερμίδας &
  • Prestige: ισχυρές συμπυκνωμένες φόρμουλες επανορθωτικής αντιγήρανσης

  με προηγμένες συνθέσεις που είναι κατάλληλες ακόμα και για το ευαίσθητο δέρμα